Sinussa on innostus.

4.11.2021

Vieläkö jaksat innostua? Muistatko milloin olet innostunut uudesta asiasta tai tuntenut innostusta jotakin vanhaa tuttua tekemistä kohtaan?

Olen viime viikon aikana saanut seurata tuttavan taaperon touhuja. Pienen lapsen vilpitön innostus ja riemu uudesta leikistä, yksinkertaisesta lelusta tai uuden taidon oppimisesta on riemukasta seurattavaa. Se jos jokin pakottaa hetkeen ja hetkessä läsnä olemiseen. – Ja laittaa samalla miettimään, mihin tuo taito niin usein häviää iän karttuessa ja elämän tapahtuessa.

Muutama vuosi sitten elämässäni oli ajanjakso, jolloin muistan miettineeni, osaanko enää innostua lainkaan. Tuntui, että elämässä oli vain tummia sävyjä ja mikään ei oikein tuntunut miltään. Tutut rutiinit ja harrastukset tuntuivat raskaalta suorittamiselta. Kaipasin muutosta mutta mikään uusi ei innostanut. Ennemminkin pelotti.

Oman keho-mieli yhteyden löytäminen oli minulle yksi huikean ratkaiseva oivallus. Syy-yhteyksien löytäminen, omien arvojen uudelleen arviointi ja analysointi sekä omien ajatusten jakaminen ja vuoropuhelu saman arvomaailman jakavien läheisten ihmisten kanssa on ollut minulle ratkaisevan tärkeää.

Opintojeni myötä opin myös, että kehostaan voi oppia uutta ja sitä voi opettaa toimimaan uudella tavalla vielä keski-ikäisenäkin. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan ja kokemaan uutta viikkotunneilleni! Uuden oppiminen palkitsee syvästi – ja ennen kaikkea innostaa eteenpäin!

Anne

Aiemmin blogissa:

Sinussa on rauha.

Sinussa on rauha.

“Olen tässä, omassa kehossani, jalat tukevasti maassa ja se riittää.” Tämä on erään asiakkaani...

lue lisää

Yhteystiedot:

Hyvinvointistudio Aliento
Torikatu 3
84100 Ylivieska

Anne Savukoski
P. 045 222 0102

anne@aliento.fi

Lähetä viesti!

    Olethan ihminen etkä robotti? Valitse Lippu.